Flexbox post boxes

Säkra dina paket och din post

Lita på att Flexbox postlådor klarar av att stå emot tiden!

Köp postlådor nu

DESIGNAD FÖR SKANDINAVISKT KLIMAT

Inspirerad av skandinavisk design som är funktionellt optimerad och ger bäst värde för pengarna.

Handla nu

SÄKRA

Säkra postlådor som ger trygghet och sinnesfrid.

Flexbox paketpostlådor är en bekväm och säker lösning för hantering av post och paket. Våra förstärkta postlådor är byggda av tjock varmgalvaniserad och pulverlackerad stålplåt och är utformade för att tåla den vardagliga användningen. Våra säkerhetsklassade paketpostlådor ger extra skydd för dina värdefulla leveranser, vilket gör dem till ett smart val för både privat och yrkesmässig användning. Lita på att Flexbox tar emot och förvarar din post och dina paket på ett säkert sätt. Skaffa din i dag och börja ta emot säkra och pålitliga leveranser.

Hur vi vill bli uppfattade

Flexbox är sina produkter, och vi vill bli uppfattade precis som dessa. Vi satsar starkt på kvalitet i alla aspekter och ser nöjda kunder som vår främsta kanal till marknaden.

Vad vi vill uppnå
Flexbox vill vara det självklara valet vid köp av postlådor och fastighetsboxar. Det uppnår vi genom att utveckla egna starka personliga produkter som tål att jämföras och testas ute på marknaden.

Parcel box Karl hotspots

Kanaler håller vattnet borta

Alla postlådor är utrustade med kanaler som hindrar vatten från att komma in i öppningarna, vilket håller din post säker.

Designa din skylt

Postlådan levereras tillsammans med en skylt. Du kan utforma den som du vill under beställningsprocessen.

Magneter som håller den stängd

Magneter används som en åtgärd för att hålla vatten och damm ute under perioder med kraftigt regn och blåst.

Varmgalvaniserat stål

Postlådan är tillverkad av varmgalvaniserad tjock plåt med en tjocklek på 1 mm och en pulverlackerad finish. Tak, inkastlucka och tömningslucka har en ökad tjocklek på 1,5 mm och alla andra ytor är rostfria.

Post boxes Design, Economy, FunctionFlexbox post boxes warehouse

Om Flexbox

Det här är Flexbox

Flexbox är ett familjeföretag från Skåne i södra Sverige. Vi utvecklar, marknadsför och säljer utrustning för mottagning av brev och paket. Flexbox lanserades och har vuxit starkt på den svenska marknaden. Efter tjugo år, mer än 300 000 sålda postlådor och några trevande steg utanför Sverige har Flexbox 2013 lanserat en stor och samordnad satsning på den europeiska marknaden.
Flexbox vänder sig till två huvudsakliga användargrupper: privatkunder samt arkitekter och byggföretag.

Om Flexbox

Vad vi står för

Flexbox står för kvalitet, tillförlitlighet och skönhet i en värld där man ofta ser ner på postlådan. Vi undersöker kundernas, designernas och användarnas önskemål och krav och sammanför allt detta till produkter som uppskattas lika mycket av våra kunder som av grannar och brevbärare.

Skandinavisk design och funktion till bästa pris

Vårt löfte

Design
Flexbox erbjuder estetiska, högkvalitativa postlösningar i robust skandinavisk design, inklusive några som är speciellt utformade för oss av professionella arkitekter. En unik fördel är skyltfacket på framsidan, med skyltar som kunden kan designa helt enligt sina egna önskemål.

Funktion
De funktioner som är minst synliga är också de som har störst inverkan på produktens livslängd. Flexbox postlösningar tillverkas därför alltid med material och metoder som klarar de tuffaste klimat och förhållanden.

First post box from Flexbox

HISTORIEN OM FLEXBOX

Postlådor av trä

Idén med tryck på postlådor testades framgångsrikt på en julmarknad i Lomma Sverige då de såldes inom 4 timmar. Det blev en omedelbar succé.

Första modellerna i stål
År 2000 introducerade vi våra första modeller i stålplåt. Modell 9001 och 9601. Modell 9001 finns fortfarande i sortimentet (Philip) och modell 9601 har bytts ut mot Lovisa.

Old Web site Flexbox post boxes

HISTORIEN OM FLEXBOX

E-handel och paketpostlådor

Flexbox lanserade sitt första professionella e-handelssystem, vilket inkluderade introduktionen av de nya modellerna Karolina, Gustaf och Albertina.

Paketpostlådor
Efter önskemål från Posten lanserades och certifierades paketpostlådan Lovisa. Förtryckta motiv ersattes med laminerade stålskyltar.

Flexbox post boxes worldmap

HISTORIEN OM FLEXBOX

Nya länder

Filialer startades i Finland och Norge. Fastighetsboxar för den svenska och norska marknaden utvecklades.

Fler länder
Försäljningen startade i Tyskland, Storbritannien och Holland med webbsidor på respektive språk. Modellerna Karl och Albert introducerades på marknaden. Ny tryckteknik ersatte den gamla med möjligheten att trycka logotyper och bilder på skyltarna.

Flexbox post boxes cooperation

HISTORIEN OM FLEXBOX

White arkitekter

Samarbetet med White Arkitekter inleddes där utveckling av nya modeller och förfining av befintliga modeller gjordes.

Ny modell
En flytt till ett nybyggt kontor och lager gjordes och modellen Oskar introducerades på marknaden.

Flexbox post boxes new web site

HISTORIEN OM FLEXBOX

Fler nya modeller

Modellerna Blanka och Nikolai introducerades med möjlighet att designa hela framsidan av postlådan. Idag har dessa två modeller utvecklats till modellen Nikolai.

Ny hemsida
Arbetet med en hemsida som skulle göra det möjligt att beställa och leverera postlådor till hela Europa utvecklades och sortimentet utökades med tryck på klistermärken, banderoller och skyltar.

Post boxes sold internationally

HISTORIEN OM FLEXBOX

Internationell försäljning

Den nya hemsidan lanserades med möjlighet att beställa och designa postlådor samt trycka på olika material och storlekar. Detta gjorde oss i princip redo att leverera en postlåda eller tryck till hela världen. Sortimentet inom tryck utökades till akrylskyltar och tryck på rostfritt stål.

Översyn och förbättringar
En noggrann genomgång av hela sortimentet gjordes.