Om Flexbox

Företagsinformation

AB Flexbox (Org.nr. 556296-1291)
Stallgatan 3
23435 Lomma, Sverige

Moms: SE556296129101

E-post: info@flexbox.se

AB Flexbox

AB Flexbox är ett svenskt familjeföretag med säte i Lomma. Här, bland de gula rapsfälten, växer företaget internationellt.

Högklassiga lösningar för postlådor

Grunden för Flexbox verksamhet är estetiska, högklassiga postlösningar för alla typer av bostäder. De blir verkligt unika tack vare skyltfacket på framsidan, där ägaren, arkitekten eller byggföretaget enkelt kan designa skylten efter eget tycke och smak.

Skylt tryckta med senaste inom UV -teknik

Flexbox präglar kundernas skyltar med den senaste UV-tekniken, vilket öppnar otaliga möjligheter till personlig design. Flexbox säljer direkt till dig utan mellanhänder. Det ger dig ett pris utan motsvarighet på marknaden och en direkt kontakt med oss som garanterar att både produkten fungerar och att du är nöjd. I det långa loppet.

Egna starka personliga produkter

Flexbox vill alltså sammanfattningsvis vara det självklara valet vid köp av postlådor och fastighetsboxar. Detta uppnår vi genom att utveckla egna starka personliga produkter som tål att jämföras och testas ute på marknaden. P-certifierade postlådor och fastighetsboxar som uppfyller kraven för certifiering. Utöka logistiken för att ytterligare säkerställa snabba och pålitliga leveranser, oavsett destinationsland för företagets produkter.

Välkommen till familjeföretaget AB Flexbox.

Andre & Ted Cedermarker