Om Flexbox

Företagsinformation

AB Flexbox (Org.nr. 556296-1291)
Stallgatan 3
23435 Lomma, Sverige

Moms: SE556296129101

E-post: info@flexbox.se

AB Flexbox

AB Flexbox är ett svenskt familjeföretag med säte i Lomma. Här, bland de gula rapsfälten, växer företaget internationellt.

Högklassiga lösningar för postlådor

Grunden för Flexbox verksamhet är estetiska, högklassiga postlösningar för alla typer av bostäder. De blir verkligt unika tack vare skyltfacket på framsidan, där ägaren, arkitekten eller byggföretaget enkelt kan designa skylten efter eget tycke och smak.

Skylt tryckta med senaste inom UV -teknik

Flexbox präglar kundernas skyltar med den senaste UV-tekniken, vilket öppnar otaliga möjligheter till personlig design. Flexbox säljer direkt till dig utan mellanhänder. Det ger dig ett pris utan motsvarighet på marknaden och en direkt kontakt med oss som garanterar att både produkten fungerar och att du är nöjd. I det långa loppet.

Egna starka personliga produkter

Flexbox vill alltså sammanfattningsvis vara det självklara valet vid köp av postlådor och fastighetsboxar. Detta uppnår vi genom att utveckla egna starka personliga produkter som tål att jämföras och testas ute på marknaden. P-certifierade postlådor och fastighetsboxar som uppfyller kraven för certifiering. Utöka logistiken för att ytterligare säkerställa snabba och pålitliga leveranser, oavsett destinationsland för företagets produkter.

Välkommen till familjeföretaget AB Flexbox.

Andre & Ted Cedermarker

First post box from Flexbox

HISTORIEN OM FLEXBOX

Postlådor av trä

Idén med att trycka på postlådor testades framgångsrikt på en julmarknad i Lomma där de såldes inom 4 timmar. Det var en omedelbar succé.

Första modellerna i stål
Under år 2000 introducerade vi våra första modeller i stålplåt. Modell 9001 och 9601. Modell 9001 finns fortfarande i sortimentet (Philip) och modell 9601 har ersatts med Lovisa.

Old Web site Flexbox post boxes

HISTORIEN OM FLEXBOX

E-handel och paketpostlådor

Flexbox lanserade sitt första professionella e-handelssystem, vilket bland annat innebar introduktion av de nya modellerna Karolina, Gustaf och Albertina.

Postlådor för paket
På uppdrag av Posten lanserades och certifierades paketpostlådor av modellen Lovisa. Förtryckta motiv ersattes med laminerade stålskyltar.

Flexbox post boxes worldmap

HISTORIEN OM FLEXBOX

Nya länder

Filialer startas i Finland och Norge. Flerfamiljslådor för de svenska och norska marknaderna utvecklades.

Ytterligare länder
Försäljning startas i Tyskland, Storbritannien och Holland med hemsidor på respektive språk. Modellerna Karl och Albert introducerades på marknaden. Ny tryckteknik ersatte den gamla med möjlighet att trycka logotyper och bilder på skyltarna.

Flexbox post boxes cooperation

HISTORIEN OM FLEXBOX

White Arkitekter

Samarbetet med White Arkitekter inleddes med utveckling av nya modeller och förfining av befintliga modeller.

Ny modell
En flytt till ett nybyggt kontor och lager gjordes och modellen Oskar introducerades på marknaden.

Flexbox post boxes new web site

HISTORIEN OM FLEXBOX

Fler nya modeller

Modellerna Blanka och Nikolai introducerades med möjlighet att designa hela framsidan på postlådan. Idag har dessa två modeller utvecklats till modellen Nikolai.

Ny hemsida
Arbetet med en hemsida som skulle göra det möjligt att beställa och leverera postlådor till hela Europa utvecklades och sortimentet utökades till att även omfatta print on stickers, banderoller och skyltar.

Post boxes sold internationally

HISTORIEN OM FLEXBOX

Internationell försäljning

Den nya hemsidan lanserades med möjlighet att beställa och designa postlådor samt trycka på olika material och storlekar. Därmed var vi i princip redo att leverera en postlåda eller print till hela världen. Sortimentet inom print utökades till akrylskyltar och print på rostfritt stål.

Granskning och förfining
En noggrann genomgång av hela sortimentet gjordes.