Produktinformation

Material

Det som är minst synligt för ögat är det som påverkar postlådans livslängd mest. Flexbox postlådor tillverkas i varmgalvaniserad tjock plåt som pulverlackeras. Plåttjockleken är 1 mm. Tjockleken på exponerade områden som tak, inkastlucka och tömningslucka är 1,5 mm. Övriga detaljer på postlådan är rostfria.

P-certifiering

Flexbox Lovisa och Karl är P-certifierade i högsta kvalitetsklass. Det innebär att låset har 500 olika nyckelkombinationer och att det testas mot både vatteninträngning och inbrottsförsök med en skruvmejsel. Med Flexbox Lovisa och Karl kan du säkert ta emot paket på upp till 8 x 25 x 35 cm. Den patentsökta lockkonstruktionen öppnas enkelt och bekvämt för brevbäraren, men håller tjuvar och nyfikna ögon borta tack vare sitt "fiske"-skydd. PostNord, Bring/Citymail, Föreningen för fria postoperatörer, tidningsutgivare och fackföreningar har utfärdat krav och rekommendationer om hur en P-certifierad postlåda ska se ut och anlitat Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP) för att testa och certifiera postlådorna. Den första postlådan som uppfyllde dessa krav var Flexbox Lovisa.

PCT/PATENT

AB Flexbox har ett internationellt PCT-patent. För kunderna innebär det att de kan vara säkra på att deras Flexbox är den riktiga varan.

Garantier

Flexbox är generösa när det gäller att bedöma garantier - vi hjälper snarare än stjälper. Standard är en treårig tillverkargaranti, mer behövs inte. Material, färgen etc. ger postlådan fullt skydd så länge du planerar att använda den. Garantierna gäller i Sverige och i de länder där AB Flexbox är verksam.